click here :)

Jul 14, 2014

iftar . Restoran Q Thai, Nilai

assalamualaikum
pagi pagi pagi. mesti yang bola semalam tak bangun lagi. dah la kat sini sejukkk. kelas pun start kol 12 hari ni. semaghin dulu iaitu pada 12 Julai 2014 pada pukui 6 potang. aku & classmates seramai 15 orang berkonvoi menuju Restoran Q Thai, Nilai. mula - mula plan kol 5. pastu sorang-sorang lambat hambik ko kol 6 petang ! faham-faham la dah ramai camtu.

lau nak gi berbuka kt sane korang kene booking awal-awal yer. almaklumla bulan puasa. kitorang sampai kol 6.30 tu dah ramai orang. kebanyakkan semuanya dah booked. sorang RM30 tu korang leh ambik macam-macam tapi air tak termasuk sekali. kitorang pun nasib baik order terus air lak tak naya tercekik.

ni lah gaya kitorang bersungguh-sungguh membakar dan membaham segala daging ayam & seafood. hahaha !

ni gaya meja sopan. aku duk skali ngan budak lelaki. hadeiii macam tongkang pecah








total kitorang makan : RM564 bahagi 15. RM38/sorang. heee
nanti nak iftar ke ape korang contact no ni. Restoran Q Thai, Nilai 06-7999569
da habis baca? TQ

1 comments:

NS said...

amboiii. nampak sodappp. terliuqq dibwtnya -_-

Older Post Home